Centru colectare nuci în coajă

Va informam despre posibilitatea vanzarii nucilor in coaja pentru export. Momentan avem 2 contracte pentru export in Italia si Kuweit. Achizitia minima este de 1000 kg din soiurile: Chandler sau Franquette.

Preturi:

Chandler: cantitati cuprinse intre 1-10 tone: 4,5 $

Franquette: indiferent de cantitate:                  4 $

*pretul de conversie va fi cel al BNR din ziua achizitiei. **pretul nu include transport

Nucile se vor prelua de la domiciliul clientului, doar in baza unui contract semnat cel mai tarziu la sfarsitul lunii noiembrie 2016. Transportul este gratuit, colectarea se va face cel mai tarziu la data de 10 decembrie 2016.

Pentru incheierea unui contract de achizitie clientul trebuie sa prezinte:

  1. Certificatul de calitate/conformitate al nucilor din soiurile Chandler sau Franquette

  2. Factura fiscala de achizitie a materialului saditor.

  3. Certificat de producator in cazul persoanelor fizice

In absenta acestor documente, clientul nu poate dovedi soiul. Nu suntem interesati de alte soiuri in afara de cele mentionate mai sus.

Momentan colectăm doar nuci în coajă.

Recomandari:
La recoltare incercati sa scuturati nucii si sa adunati nucile in cel mult 24 ore de cand au cazut pentru a mentine calitatea miezului. Indepartati pericarpul (invelisul nucii – si alte urme de noroi sau impuritati) si depozitati nucile la temperatura constanta (intre 3-10 grade) pana la data colectarii. Depozitati nucile in strat subtire (maxim 40 cm) pentru a permite uscarea lor si incercati sa asigurati o umiditate cuprinsa intre 10-15%.

poza transport nuci2